Spelarnytt: Bakslag för ytterligare en Villaspelare

Elitserien Skärmklipp Bandyplay

Villa Lidköping har drabbats av ytterligare en spelare som tvingas till frånvaro en tid. Det är Albin Thomsen som har drabbats av körtelfeber och är borta från träning och spel på obestämd tid.
-Det är ett oerhört tråkigt besked som vi har fått, speciellt för Albin själv som visade en väldigt fin form i World Cup och har haft en uppåtgående kurva, säger klubbdirektör, Jonas Johansson via klubbens hemsida.
Albins körtelfeber tvingar honom till flera veckor utan att få gå upp i puls och det gör att Villa Lidköping kommer att få klara sig utan forwardslöftet i minst en månad.
-Det positiva är att man har upptäck körtelfebern i ett tidigt stadie. Vi kan nu bara hålla tummarna att Albin återhämtning går smärtfritt, säger Jonas vidare.
Det var just körtelfeber som tvingade Robin Söderling, Sveriges senaste världsspelare i tennis på herrsidan från spel i fyra år. 2011 såg Robin vara på väg att bli världsetta. Men efter seger i Swedish Open i Båstad 2011 blev det stopp och efter fyra års försök att bli fri och komma tillbaka efter sjukdomen tvingade Robin meddela att karriären var över.
Villa Lidköping är nu utan, Martin Johansson, Johan Löfstedt och Albin Thomsen. Petter Björling är däremot åter i träning.

Läs också