Elitserien: Broberg chanslösa mot Edsbyn – TV-Sammandrag

Edsbyn Broberg 2019 Skärmklipp Staylive

1 minut och 48 sekunder tog det innan första målet kom när bandyns elitserie drog i gång för säsongen. Edsbyn trampade i gasen i bott direkt. Oscar Wikblad gav Edsbyn ledningen. Seriepremiären var inte vad Broberg hade hoppats på. Efter bara tjugo minuters spel var Edsbyn i ledningen med hela 5-0! Matchen var förstås avgjord. Oscar Wikblad fortsatte på försäsongens inslagna väg med målgörandet och blev tremålsskytt i matchen. Simon Jansson var tillbaka i spel efter sin fotskada och gjorde två mål. Jonas Engström svarade för Brobergs tröstmål. Matchen slutade 10-1 inför nära 1 700 åskådare.

Edsbyns IF – Broberg IF 10-1 (5-0)
Mål, EIF: Oscar Wikblad 3, Simon Jansson 2, Ted Hedell, Mattias Hammarström, Matteus Liw, Tommi Määttä, Tuomas Määttä
BIF: Jonas Engström
Utv, BIF: 1×10
Publik: 1 673