Elitserien: Storseger för Hammarby i tung debut för Åby Tjureda i Elitserien TV-Sammandrag

Elitserien: Premiär Hammarby - Åby/Tjureda IF Skärmklipp Staylive

Åby Tjureda lyckades inte hålla emot Hammarby när klubben debuterade i högsta serien. 0-1 efter tjuga minuters spel efter mål Ivan Lebedev blev 2-0 för hemmalaget precis före halvtid. Målskytt David Jansson. Inledningen av andra halvlek blev lyckosam för Hammarby med två snabba mål genom nyförvärven Jonas Söder och Jakob Bucht. Nyförvärven fortsatte att göra mål för Hammarby. Ted Bergström och Simon Folkesson ökade på ledningen och fastställde slutresultatet till 7-0. Förutom alla målen från nyförvärven så höll även nyförvärvet Max Bergström nollan i Hammarbymålet.

Hammarby IF – Åby Tjureda 7-0 (2-0)
Mål, HIF: Ted Bergström 2, Ivan Lebedev, David Jansson, Simon Folkesson, Jonas Söder, Jakob Bucht.
Utv, HIF: 1x1o Åby 2×10
Publik: 2 291