Elitserien: Snöplig förlust för Åby Tjureda – Frillesås vände och avgjorde på övertid – TV-sammandrag

Elitserien Åby Tjureda Frillesås 2-4 Skärmklipp Bandyplay BandyWorld

Snöplig förlust för Åby Tjureda i sin allsvenska hemmadebut i Elitserien. Hemmalaget hade ledningen till slutminuten, men Frillesås lyckades vända och vinna.

2-1 till elitseriedebutanterna i Åby i halvtidsvila inför 1 636 åskådare i för kvällen nyinvigda Eriksson arena är Andreas Lysell blev historisk målskytt.

Hemmalaget såg ut att hålla hela matchen ut. När lite drygt tjugo minuter återstod tog Frillesås en timeout. Med den fick Frillesås bättre tryck framåt och under matchen sista sju minuter gick Frillesås från underläge till seger med 2-4!

Nu väntar Hammarby på lördag för Frillesås medan Åby Tjureda möter Bollnäs på bortaplan.

Åby/Tjureda – Frillesås 2-4 (2-1)
10:51 1-0 Andreas Lysell Ass: Henrik Cervin
27:49 1-1 Adrian Emretsson Ass: Jakob Jenefeldt (Hörna)
32:24 2-1 Henrik Cervin Ass: Arvid Johannisson
89:56 2-2 Adam Rudell Ass: Jesper Norrman – Hörna
93:46 2-3 Adam Rudell Ass: Anton Lööf
96:13 2-4 Fredrik Brandin Ass: Jesper Norrman – Hörna
Publik: 1 636