Elitserien: Delad pott mellan Västerås och Vänersborg TV-Sammandrag

Västerås och Vänersborg bjöd på en underhållande match där hemmalaget inledde målgörandet genom Daniel Andersson men Vänersborg vände till ledning 1-2 efter att Robin Öhrlund gjorde matchens mål efter en soloräd. Strax före halvtid så vände Västerås tillbaka till ledning efter mål av Niklas Gifting och Robin Andersson. Joakim Kimmen Johansson hann kvittera alldeles före halvtidsvila på en hörna till 3-3.

Henrik Kjellsson i Västerås SK räddade ett friläge från Vänersborg i början av andra halvlek. Efter femton minuters spel i andra halvlek gav Martin Landström åter Västerås ledningen. resultatet 4–3 höll ända till slutminuterna. Johan Koch räddade en viktig poäng för Vänersborg när sex minuter återstod av matchen.