Elitserien: Sirius ångar på men matchstraff på Määttää och då kom Broberg nästan i kapp TV-Sammandrag

Elitserien Sirius -Broberg Skärmklipp Bandyplay Bandyworld

Matchstraff höll på att ställa till det för Sirius. Men Sirius avgick med seger 4-3 mot Broberg.

Sirius såg att göra kalvsylta av Broberg. Efter bara tjugo minuters spelat stod det hela 4-0 till Sirius. Men den ställningen stod sig tills Teemu Määttä fick rött kort i en situation som domaren uppfattade som grov i den 86:e matchminuten. De återstående minuterna blev stökiga och Broberg lyckade få till tre mål och var nära komma på kapp. Matchen slutade 4-3 till Sirius.

Broberg såg närmast ut som man anföll – när man åkte tillbaka efter att ha gjort mål – all för att få i gång i matchen igen och försöka få till en kvittering.