Elitserien: Bottennapp för fastfryst Frillesås mot SAIK som växlar in på vinnarspåret? | TV-Sammandrag

Elitserien SAIK Frillesås Skärmklipp Bandyplay Bandyworld

Äntligen gjorde började Sandviken göra mål efter en bra start mot Frillesås. Jesper Hvornum var tillbaka och gav hemmalaget ledningen redan efter tre minutersspel på en straff.
Hannes Edlund spelade lite senare fram Linus Forslund till 2-0. Frillesås kväll var inte lagets bästa i elitserien. Även om Adam Rudell snyggt reducerade till 2-1 så hittade man inte rätt i kväll. Möjligen saknade man liberon Niklas Gsutafsson. Dennis Henriksen ökade på till 3-1 genom Dennis Henriksen.

Frillesås fick chansen att komma tillbaka när man fick straff efter ett par minuter som Adrian Emretsson förvaltade väl. SAIK återtog kommandot direkt och inte långt senare Linus Forslund, Hannes Edlund och Lucas Widman ökade på och fastställde slutresultatet till 6-2

Sandvikens AIK – Frillesås BK 5-2 (3-1)
03:08 1-0 Straff Jesper Hvornum
07:50 2-0 Linus Forslund Assist: Hannes Edlund
16:32 2-1 Adam Rudell Assist: Fredrik Johansson
22:48 3-1 Dennis Henriksen Assist: Oscar Stadin
47:37 3-2 Adrian Emretsson – Straff
52:13 4-2 Linus Forslund Assist: Daniel Berlin
56:40 5-2 Hannes Edlund Assist: Erik Säfström – Hörna