Elitserien: Tung seger för Bollnäs som petade bort Edsbyn från serieledningen | TV-Sammandrag

Elitserien Edsbyn Skärmklipp Bandyplay

Bollnäs gav sig åter igen i matchen om att tillhöra toppen i elitserien. Kvällens 4-1-seger innebar att man klättrade upp till tredje plats samtidigt som Edsbyn fick lämna i från sig serieledningen till Villa Lidköping.

Andreas Westh gjorde ”hat trick” i första halvleken som slutade 2-1 till Bollnäs. Frislag och hörnmål samt hörnmål för Andreas. Christian Mickelsson och Christoffer Fagerström ökade på ledningen för Bollnäs i andra halvlek. Per Hellmyrs svarade för en fint förarbete till det tredje målet och Christoffer Fagerström visade glöd när han var snabbast i kamp om bollen och punkterade matchen med 4-1-målet.

Bollnäs GIF – Edsbyns IF 4-1 (2-1)
24:53 0-1 Simon Jansson
37:48 1-1 Andreas Westh Assist: Per Hellmyrs
46:08 2-1 Andreas Westh Assist: Per Hellmyrs
64:44 3-1 Christian Mickelsson Assist: Per Hellmyrs
89:35 4-1 Christoffer Fagerström
Publik: 2 255