Elitserien: Hörnskytte avgjorde till Brobergs fördel mot Frillesås | TV-Sammandrag

Två hörnmål och ett frislagsmål var viktig ingrediens i Brobergs segerrecept när halländska Frillesås besegrades med 4-2.

Erik Jonsson klev fram och satte ett frislag till 1-0 för hemmalaget. Under första minuten skaffade sig Frillesås en hörna som Jakob Jenefeldt satte i mål. Jonas Engström återgav ledningen till Broberg men Frillesås saknade inte chanser och kvittering till 2-2 kom också genom Fredrik Brandin när 25 minuter återstod av matchen.

Under sista 20 minuterna satte Adam Wijk först en hörna till 3-2 och i slutskedet av matchen avgjorde Jonas Nygre matchen även det på en hörna.

Martin Söderberg spelade inte dagens match i Broberg.

Dagens stora besvikelse var den svaga publiksiffran trots att Broberg är bra med i tabellen och goda möjligheter att ta sig upp över kvartsfinalstrecket.

Broberg Söderhamn – Frillesås 4-2 (1-0)
17:25 1-0 Erik Jonsson Assist: Marcus Wikman – Frislag
46:00 1-1 Jakob Jenefeldt Assist: Mattias Johansson – Hörna
52:10 2-1 Jonas Engström
64:57 2-2 Fredrik Brandin Assist: Jakob Jenefeldt
70:39 3-2 Adam Wijk – Hörna
87:14 4-2 Jonas Nygren Assist: Fritiof Hagberg – Hörna
Hörnor: 11-5 Hörnmål: 2-1