Elitserien: Kvällens Resultat & Mål – TV-Sammandrag kommer

Elitserien AIK - Vetlanda Skärmklipp Bandyplay Bandyworld

Jämna matcher i kvällens omgång. Vetlanda tog revansch på storförlusten mot Sirius tidigare i veckan. Hade 6-1 men Hammarby visade moral och satte fart. Gick upp till 6-5 i 85:e matchminuten. Patrik Johansson satte två mål och Vetlanda vann med 8-5.

Broberg besegrade Vänersborg med 2-3 efter 1-1 i halvtid. Vänersborg var på god väg att hämta upp den tvåmålsledningen Broberg skaffade sig i början av andra halvlek. Trippelchans och chanser för Vänersborg som inte lyckades upprepa de en sen kvittering på samma sätt som mot Villa och Västerås.

Efter en målmässigt jämn första halvlek hittade Västerås ytorna i andra halvleken mot AIK och vann till slut med klara 5-1.

Bollnäs fortsätter att ha marginalerna med sig. Efter första kvarten var det mestadels Sandviken i förarsätet mot ett starkt defensivt arbetande Bollnäs. Bollnäs utnyttjade SAIKs individuella misstag och hade marginalerna med sig. SAIK missade straff i första. Per Hellmyrs storform fortsätter och Daniel Mossberg börjar plocka poäng både som målgörare och framspelare. Christian Mickelsson upp i topp i elitseriens skytteliga

Vetlanda BK – Hammarby 8-5 (4-1)
06:46 1-0 Emil Fedorov Assist: Albin Renholm
09:26 1-1 Jonas Söder Assist: Adam Gilljam
22:04 2-1 Niklas Gälman – Straff
35:06 3-1 Emil Nordström Assist: Patrik Johansson
41:44 4-1 Axel Ekholm Assist: Emil Fedorov
49:52 5-1 Niklas Gälman Assist: Pontus Vilen
59:57 6-1 Patrik Johansson Assist: Simon Lundström