Tränarnytt: Joakim Forslund klar för tre nya år med Sandviken

Joakim Forslund, Huvudtränare för Sandvikens AIK. Foto: BandyWorld

Sandvikens AIK har gjort klart att huvudtränare Joacim Forslund har skrivit nytt kontrakt med klubben som gäller för de kommande tre åren.
– Det känns jättebra. Jag är SAIK-are från grunden och stortrivs i Sandviken och föreningen. Om jag fick möjligheten att stanna så var valet självklart, kommenterar Joakim kontraktet på SAIK:s hemsida.

Jocke lämnade Falu BS inför den här säsongen och över ansvaret som huvudtränare i SAIK.

– Jag vill att det ska hända mycket, att man som åskådare ska få se händelserika matcher och det något som spelarna håller med om. Vår spelidé är anpassad efter vår trupp och SAIKs grunder, fortsätter Forslund.

Vad fick dig att skriva på för just tre år?
– Både jag och föreningen vill jobba långsiktigt och detta blev en perfekt lösning. Vi i föreningen vill bli starka i orten och det är något som jag vill vara med att bidra till – SAIK ska vara attraktivt för alla i Sandviken, säger Jocke Forslund och sammanfattar säsongen hittills så här:
-Det gick inte så bra i cuperna i början av säsongen men vi har sakta men säkert blivit bättre och bättre, sen gör alla spelare en bättre säsong än förgående. Alla har tagit ett kliv utifrån sin nivå. Vi har utvecklats på alla plan framförallt publikmässigt, folk verkar tycka att det är roligt att gå på bandy och det gläder mig.

– Vi är otroligt glada över att ha signat Jocke på ett tre årsavtal. Jockes sätt att leda laget och hans ambitioner att göra bandyn mer publikvänlig går helt i linje med vår ambition i det Nya hållbara SAIK, säger klubbchefen Rafi Markarian i en kommentar på SAIKs hemsida.

Läs också