Spelarnytt: Arvidsson lämnar Villa Lidköping

World Cup 2018 Segrare Villa Lidköping Foto: Gunnar A Lundberg

Både William och assisterande tränaren Martin Arvidsson lämnar Villa Lidköping. Uppgifter gör gällande att det är AIK som väntar för William.

– Jag har levt med Villa i hela mitt liv och redan när jag följde med pappa till hans träningar som liten så drömde jag om att en dag få representera Villas A-lag. Det har jag haft förmånen att få göra i fyra säsonger nu, säger William Arvidsson.

William som skrev ett tvåårskontrakt med sin moderklubb inför säsongen 2018/19 har nu alltså valt att testa sina vingar på nytt håll, skriver Villa.

– Nu är det dags att anta en ny utmaning i min bandykarriär och det ska bli spännande för min utveckling.

Arvidsson gjorde sin första Elitseriematcher redan 2016 och har under 4 år nu fått växa som spelare och person i Villa Lidköping. Han har spelat totalt 75 matcher på den högsta nivån och även hunnit med en sejour i IFK Motala som utlånad.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla fantastiska människor i och runt Villa Lidköping BK, jag hoppas vi ses i vinter, avslutar Arvidsson via klubbens hemsida.

Efter över 300 matcher som spelare och sju säsonger som assisterande tränare i Villa Lidköpings seniorlag så har nu Martin Arvidsson gjort sitt och lämnar ett stort tomrum bakom sig, skriver på Villa Lidköping.

-Jag vart med så länge som spelare och ledare så det känns rätt så skönt att få ett avslut nu. Pricken över i-et var såklart guldet i fjol som både publik, förening och en hel stad har suktat efter sedan 1934. Att få vara med om det kommer jag alltid bära med mig, säger Martin Arvidsson.

Läs också