Elitserien: Villa jobbade ner Motala | TV-Highlights

Villa vann hemmapremiären och tog säsongens första seger. Segern kom mot IFK Motala som fick se sig besegrade för andra matchen på raken.

Orken tröt efter en bra första halvlek  för IFK Motala mot Villa Lidköping. Villa fick en drömstart i hemmapremiären med 1-0 redan efter tjugo sekunder. Motala visade upp ett bra försvarsspel i första och skapade en del chanser och spelade helt jämnt med Villa i första halvlek. Villa gick dock till halvtidsvila med en 3-2-ledning.

Två tremålsskyttar i Villa. Christoffer Edlund och Tim Persson. Tim Persson satte hård press på Motala under matchen och vid ett par tillfällen resulterade det i ett mål för Tim och därefter en hörna som Christoffer Edlund satte i mål.

Villa Lidköping – IFK Motala 6-3 (3-2)