Elitserien: Viktig seger för Sirius i bortamötet mot Frillesås | TV Highlights

Det blev ingen poäng för Frillesås när laget äntligen fick göra sin första hemmamatch för säsongen. Det blev förlust mot formstarka Sirius som klättrar upp på en femte plats.

Spelarna beskrev isen som besvärlig men trots det gjordes det tio mål i matchen.  Frillesås drog på sig två tidiga utvisningar i matchen och under de två utvisningarna gjorde Sirius två mål. Ställningen var 0-2 redan efter tolv minuters spel. Frillesås hämtade dock upp undelräget till 2-2 genom Fredrik Brandin och Jesper Henriksson. Glädjen blev dock kortvarig för Frillesås för minuten senare återtog Kalle Mårtensson ledningen för Sirius och Teemuu Määttä gjorde 2-4 på en hörna alldeles före halvtidsvila. Hörnskyttet fortsatt vara lyckat för Sirius denna kväll. I andra ökade Sirius på till både 2-5 och 2-6 på hörnor. Målskyttar Samule Heeger och Ted Bergström.  Ted och Jimi Heinonen tvåmålsskyttar för Sirius.

Frillesås BK – IK Sirius 3-7 (2-4)