Elitserien: Seppänen tvåmålsskytt för Motala när Frillesås besegrades | TV Highlights

Elitserien IFK Motala -Frillesås BK_Moment Sportbladet Play Bandyworld

IFK Motala tog två nya poäng när Frillesås besegrades med 4-1 efter 2-0 i halvtid. IFK Motala hakar på kvartsfinallagen.

Fredrik Brandin målskytt för Frillesås till 2-1 i början av andra halvlek på en hörna. Senare blev Fredrik utvisad för osportsligt uppträdande. Motala hade läge att göra 3-1 på en straff som blev resultatlös med kvarten kvar att spel. Avgörande kom under de sista sista tio minuterna när Aleksei Seppänen med två mål ökade på ledningen och fastställde slutresultatet till 4-1.

För Frillesås väntar närmast Edsbyn på tisdag. För Motala väntar juluppehåll och Vetlanda på annandagen. Det var Motalas tredje vinst för säsongen och ligger två poäng efter kvartsfinalslagen IFK Vänersborg och Västerås SK på femte och sjätte plats.

IFK Motala – Frillesås BK 4-1 (2-0) >>