Viktig seger för Kalix

Vetlanda pressade Sandviken rejält i Göranssons Arena. Vetlanda hade 3-0 och 4-3, men SAIK lyckades vända till 5-4. Christoffer Edlund var ofin nog och gjorde fyra mål mot sin gamla moderklubb.

Hammarby vann en välspelad match mot Villa Lidköping med 6-3 inför hela 4 030. Ställningen var 2-0 till hemmalaget i halvtid. Villa missade en straff i inledningen av andra halvlek. Villa gav inte upp utan gick upp till 2-2. Hammarby kunde svara och återtog ledningen med 3-2. Det var ett anfallsinriktat Villa i andra halvlek och Villa kvitterade åter till 3-3. Hammarbymålvakten Patrik Hedberg räddade Hammarby kvar i matchen. Villa såg i det läget ut att ligga närmast segern. När tio minuter drabbades Villa av utvisningar som Hammarby kunde utnyttja och Hammarby kunde vinna med 6-3.

Kalix storvann mot Tillberga med 8-0. Johan Sundqvist hade tidig julafton och gjorde fem mål!

Kungälv lyckades ta en poäng mot Edsbyn i Dina Arena. Det blev 2-2 i en match där Kungälv spelade tätt i försvaret. Det var tempolös match utan något större underhållningsvärde. Antti Ekman blev tvåmålsskytt för Kungälv. Hans Andersson kvitterade Kungälvs ledning när en kvart återstod.