SM-Slutspel: Villakvittering mot Sandviken | Video Sammandrag

Elitserien Sandvikens AIK - Villa Lidköping Semifinal 2 Skärmklipp från Sportbladet Play Bandyworld

Villa kom till spel utan både Felix Person och Jesper Eriksson i den andra semifinalmatchen mot Sandviken. Trots det kvitterade Villa till 1-1 i matchserien. är ett faktum. Segersiffrorna skrevs till 4-3 efter hårt jobb från de blåvita som därmed revanscherade sig efter en svagare insats på hemmaplan.

Tim Persson fortsätter att göra mål. I dag inledde han målskyttet efter fint anfall spel där Erik Säfström spelade fram Martin Karlsson som i sin tur spelade Tim som satte 1-0. Sandviken vände på matchen med både 1-1 och 2-1, Oscar Stadin och Dennis Henriksen. Bland efter en fin kontring. Joel Broberg kvitterade och Johan Löfstedt återgav Villaledningen med ett skott i krysset före halvtidsvila.

Andra halvlek såg lite annorlunda ut jämfört med första. I stället för att Sandviken spelade defensivt och fick ställa om på Villa var det tvärtom i andra. Villas ledning höll länge och man hade läge på att utöka ledningen. Sandviken kvitterade till 3-3 genom Linus Forslund.

Tim Persson avslutade matchens målskyttet med att göra att det matchavgörande målet till 3-4. Förarbete Joel Broberg och Johan Löfstedt.

Sandvikens AIK – Villa Lidköping BK 3-4 (2-3)
Mål, SAIK: Oscar Stadin, Dennis Henriksen, Linus Forslund.
VLBK: Tim Persson 2, Joel Broberg, Johan Löfstedt.
Straffar: 0-0
Hörnor: 8-8 Hörnmål: 0-0

Läs också