Spelarnytt: Rasmus Sjöström förlänger med Västerås SK

Elitserien Broberg Söderhamns IF - Västerås SK Skärmklipp från Sportbladet Play

Försvarsgeneralen Rasmus Sjöström är överens med VSK Bandy om ett nytt avtal som sträcker sig till och med säsongen 2023/2024. – För mig finns det inget annat lag, säger Rasmus Sjöström om valet att skriva nytt kontrakt med VSK Bandy, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Rasmus Sjöström, som hade ett utgående avtal, har nu förlängt med VSK.

– Det känns jättebra och jag är sjukt glad och stolt att jag får chansen att representera VSK i fortsättningen.

Avtalet sträcker sig till och med säsongen 2023/2024.

– Jag skriver tre år för att jag tror på klubben och klubben tror på mig. Vi har något riktigt bra på gång. Jag var klar med att jag ville vara kvar här, för mig finns det inget annat lag.

Slutspelet pågår för fullt men för herrlaget slutade säsongen för en vecka sedan, när Grönvitt förlorade den femte och avgörande kvartsfinalen mot AIK.

–Vi är ett ungt lag och vi står och stångas mot ett av de bättre lagen jag mött i min karriär. Det finns bara positivt att hämta från säsongen som var även om vi åkte ut i kvartsfinal.

Du kan redan nu blicka fram mot nästa säsong, vad har man för förväntningar?
– Man spelar i VSK av en anledning, det är för att vinna titlar. Om det blir cuper och spel om SM-guld så ska vi vara där och fajtas.

Ted Andersson, sportchef:
– Vi är fantastiskt glada att få klart med ”Ramme”, och det är ur två aspekter. Dels det sportsliga där Rasmus redan nu är en väldigt bra spelare och han kommer bli ännu bättre. Den andra delen är att han står för precis det vi vill att våra spelare ska stå för när det kommer till värderingar och hur man ska vara som person. Vi är otroligt nöjda att vi fått till en förlängning och att han valt att stanna hos oss.

Texten är från pressmeddelande från Västerås SK.

Läs också