Spelarnytt: Nils Bergström förlänger med Sirius

Elitserien Sirius -Broberg Skärmklipp Bandyplay Bandyworld

Sirius fortsätter att skriva kontrakt med sina egna produkter. I dag presenterade Sirius att Nils Bergström, förlänger med klubben: “Jag trivs väldigt bra i hemstaden”, säger Siriusmittfältaren.

Truppbygget fortsätter och idag skrev Nils Bergström, 24, på ett treårsavtal (2+1) med moderklubben.

– Det ska bli väldigt kul att fortsätta representera blått och svart och det är skönt att ha det klart redan nu, säger Nils Bergström i ett pressmeddelande från klubben.

Nils Bergström är fostrad i Sirius och debuterade i a-laget 2015.

– Det var ett ganska enkelt beslut att stanna. Jag trivs väldigt bra i hemstaden och tanken på att vinna slutspelsmatcher med lagkamrater som man har spelat med sedan bandykul är otroligt mäktigt, säger han.

Det har varit en speciell säsong med bland annat publikfria arenor, tränarbyte men även slutspel för första gången på tio år.

– Det var väldigt kul att vara med och ta Sirius till slutspel för första gången på länge. Jag ser framemot att göra det igen och få dela den upplevelsen med Västra Sidan och Uppsalapubliken, säger han och fortsätter:

– Samtidigt har det varit ett svårt år med allt som bandyn innebär men också vid sidan av. Man saknade framförallt publiken och den stämning som det är en fredagskväll på hemmaplan. Det har varit speciellt men vi kommer ut från denna säsong starkare och ser fram emot -2 (grader) på Studan med lite hemmapublik i ryggen, säger han.

Texten bygger till större delen på ett pressmeddelande från Sirius

Läs också