”Davvas” mål gav VSK-supportrarna 2,6 miljoner

Dagens Bandymatcher i Elitserien – Spela på Oddset här

Som Bandyworld skrev i helgen gav Bomben rejäl utdelning i fredags.
Sista målskytten som fixade miljonerna var David Karlsson i Villa i matchen mot Västerås SK. Det var också Västerås SK fans som fick in Bomben och som de jublade när Villa gjorde mål.

Västerås-supportrarna jublade när Villas David ”Davva” Karlsson gjorde mål mot VSK. Anledningen: 2,6 miljoner i vinst på Svenska Spels Bomben. – Kul att kunna glädja nån. Då kanske man kan bli bjuden på en middag i vår, säger ”Davva” till svenskbandy.se och skrattar.

Aldrig förr hade de sex Västeråssupportrarna jublat över ett Villa-mål. Men i fredags var stämningen hög på läktaren när Villa Lidköpings David Karlsson reducerade till 4-9 i den 91:a minuten i ABB Arena.

Målet gjorde de sex supportrarna till tidernas största vinnare på Bomben – 2,6 miljoner kronor.

– Du kan räkna med att det var hög stämning när den bollen satt, även om det var mot VSK. Vi bara jublade och konstaterade att det var det absolut bästa baklängesmålet någonsin, säger en av vinnarna till Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, när han ringde för att gratulera i går.

– Jag hade ingen aning om det. Det var lite fränt och läckert och kul att kunna glädja någon. Då kanske man kan bli bjuden på middag i vår eller så får VSK bjuda på två poäng, säger ”Davva”.

Läs också