Tränarnytt: Kent Edlund förstärker Vetlanda!

Kent Edlund Foto Vetlanda BK

Vetlanda Bandyklubb stärker ledarstaben inför avslutningen på Elitserien i form av Kent Edlund som återvänder till föreningen.
– Det känns oerhört roligt och inspirerande att kliva in i VBK igen, säger Kent Edlund.

När VBK på måndag startar om träningen på allvar igen efter sjukdomar och förbereder sig inför de 10 avslutande matcherna i serien gör man det med ett nytt namn i ledarstaben. Den förre spelaren och SM-guldvinnaren Kent Edlund återvänder till VBK som han senast var tränare för 2006. Kent kompletterar huvudtränare Mattias Rehnholm och assisterande tränare Björn Einarsson, Andrej Sannikov och Oliver Drott. Efter åren i VBK har Kent Edlund bland annat varit tränare under två säsonger i Villa Lidköping.
– Jag blev hedrad över att VBK tillfrågar mig och det känns oerhört roligt och inspirerande att kliva in i VBK igen. Jag tror på det upplägget som VBK har presenterat för mig och har haft mycket bra samtal med Mattias om hur vi ska samarbeta i ledarstaben. Min förhoppning är att kunna identifiera de saker vi ska fokusera på och ge energi för att prestera maximalt i till att börja med de 10 matcher som återstår i Elitserien, säger Kent Edlund.

Läs också