Allsvenskan

Topplagen IFK Motala och Gripen tog två nya segrar i dagens södergrupp. Motala tog sig an nykomlingen Mölndal på bortaplan. Det blev en ganska enkel resa för Motala som hade 5-0 i första halvlek. Det ska sägas att Mölndal höll spelet väl uppe och skapade ett par halvchanser och ett friläge. Dessutom flera resultatlösa hörnor. Det var märkbart att Mölndal inte haft tillgång till stor is. Motalas Lukas Persson gjorde fyra mål i matchen. Redan i första hann han göra ett äkta hattrick. Det tredje mål var en riktig pärla på frislag. Motala gjorde 6-0 tidigt i andra och tillät därefter Mölndal göra två reduceringsmål. Motala tog en time-out och därefter återtog man spelet och vann slutligen rättvist och klart med 8-2.

Seriefavoriten Gripen bortaslog Tranås BoIS med 6-2 inför drygt 300 åskådare. Viktor Nordmark gjorde tre mål för Gripen och Erik Schön stod för tre assist i matchen.

Boltic tog sin andra raka seger och en mycket viktig sådan i seriens förväntade bottenskikt. Det blev 8-4 mot Stjärnan där Nicklas Nyqvist gjorde tre mål för Boltic och Valery Savichev tre mål för Stjärnan.

Frillesås bortaslog i sin första serieöpremiär Nässjö med 6-2 efter 2-2 i halvtid inför ögonen på 242 personer. Mikael Eklöft gjorde tre mål för Frillesås.

Efter en svag insats mot Mölndal revanscherade sig LAIK borta mot Blåsut och vann med uddamålet. Det blev 4-5 till Lidköpingslaget i Vänersborg. Junioren Johan Karlsson gjorde två mål för LAIK som hade en ledning med 5-2 som Blåsut var nära att hämta in.

Läs också

Annons

Bandyworld på TwitterSätt upp ett mål och börja spara?
Akelius Spar

BandyPlay

Alpresor

Annons

72 Hour Sale Nov Image Banner 356 x 230 120x60 BF_logo.gif

Mekonomen

Byggmax

Sportamore

Twitter Damer

Info

Bandyworld webmaster@bandyworld.se google9a9f2ac9029b965b.html

Annons

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*