Tilberga slog Bollnäs

Tillberga vände underläge och tog årets första seger. Sebastian Brandt blev segerskytt för hemmalaget när han gjorde 4-3 sex minuter före fulltid. När Ville Altonen gjorde sitt andra mål, vilket betydde 1-3 för Bollnäs, så trodde de flesta på Bollnässeger.

Kungälv slog Kalix

Det satt långt inne innan Kungälv kunde avgöra mot pigga nykomlingarna Kalix. Det var Kalix som öppnade målgörarandet genom Peter Stock i den 6:e matchminuten. Därefter blev det inga flera mål i första halvlek. Den andra blev desto målrikare. Det dröjde dock ända till 59:e match minuten innan Kungälv lyckades få hål på nollan. Målet kom på hörna och det var åter Mikael Lindberg som kunde inkassera ett hörnmål för Kungälv denna säsongen. Kungälv hade i fjol ett svagt hörnskytte, men då var Mikael Lindberg borta större delen av säsongen p g a skada. Bara två minuter efter hörnan fick Kungälv en straff som Mikael Lindberg kunde slå i mål. Bara tjugominuter senare stod det 4-1 till Kungälv efter mål av Markus Kumpuoja och Ted Skoglund. Simon Wiklund putsade till siffrorna för Kalix i slutet av matchen. Mathias Johansson stack emellan Simons båda mål och gjorde Kungälvs femte mål. Det blev således 5-3 till Kungälv som klättrar i tabellen till en sjätte plats efter fyra matcher spelade.