Spelarnytt: Laitinen förlänger med Bollnäs

Bollnäs klara för elitserien efter avgörande i sista omgången mot Lidköpings AIK. Skärmklipp från Sportbladet Play

Leevi Laitinen nya libero förlänger med Bollnäs två säsonger och  kontraktet sträcker sig fram till och med säsongen 24/25.
20-årige nyförvärvet kommer från Helsingfors kom till Bollnäs till innevarande säsong.
”Under försäsongen har han visat fina kvalitéer som libero och många runt om i bandysverige har lyft på ögonbrynen när de sett Leevis trygga spel i backlinjen. Tryggheten på liberopositionen har följt med även i inledningen av elitserien.”

Bollnäs skriver kommenterar Leevis nya kontrakt: – Vi är glada ver att försäkra vår nye libero i den orange-blåa tröjan även i fortsättningen. Leevi har övertygat från första träningen och även om vi visste att han var duktig och talangfull så har han överträffat alla förväntningar som vi hade. Att vara född 2001 och styra ett elitserielag med pondus från liberoplatsen kräver sin man och detta klarar Leevi av galant redan nu. Med nyfikenhet får vi Bollnäs-supportrar följa hans utveckling under kommande åren. Kontraktet sträcker sig till 20250331.

– Denna påskrift känns oerhört viktigt för framtiden.

Leevi säger till klubbens hemsida:
– Det är kul att vara med i ett projekt där man vill bygga nytt och utveckla varje dag. Det finns bra attityd i laget och jag känner att alla verkligen vill bli bättre och är redo att jobba för det. Så det känns bra att fortsätta här.

Läs också