Spelarnytt: Erik Persson förlänger med Bollnäs

Bollnäs besegrade Edsbyn

Erik Persson målvakt i Bollnäs har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.

Kontraktet och den nytändning som den nya hallen inneburit kommenterar Erik så här via klubbens hemsida:

Kontraktet tankar? -Det har varit ganska självklara tankar kring det. Det var inga konstigheter. Jag tycker det är kul att spela i Bollnäs och vi har något bra på gång så det var inget att fundera på.

Nytändning med nya hallen?
-Ja det har det blivit. Vi har en bra känsla i laget och har kommit in i hallen bra. Det är otroligt bra förutsättningar där vilket kommer att gynna oss över tid. Det känns jättebra.

Hur skulle du vilja summera starten på säsongen?

-Det har gått bra för laget. Vi tar en match i taget och jobbar systematiskt för att uppnå utveckling. Att vi hela tiden utvecklas som individer och som lag. Det tycker jag vi har en bra form och mall över hur vi ska göra, och vi följer den till fullo. Jag tycker det känns väldigt bra.

 

”Jocke” i Bollnäs ”Elitgruppen” kommenterar det förlängda kontraktet:

-Vi fortsätter vår långsiktiga satsning med att säkra upp en av våra viktigaste spelare! Erik har gjort stort avtryck och visat ett enormt Bollnäshjärta både på isen och vid sidan av. Han brinner för att utveckla laget, sig själv och föreningen. Det känns oerhört skönt att veta att vi har honom med oss på vår resa i ytterligare tre år framåt.

Läs också