Spelarnytt: Transferfönstret stängt ”Så gick det – Valet är gjort” – Uppdateringar

Uppdatering i rött.  

Flera av elitserie och de allsvenska spelarna lånas ut mellan klubbar mellan divisionerna för att spelarna ska få mer speltid.
Det kan t ex vara som i Gripenspelaren Theo Lewerins fall efter en skada där han efter sin comeback växlat mellan spel i allsvenska Lidköpings AIK och inhopp i Gripen. 

Rättvik som toppar bandyallsvenskan med tappar två spelare när åtta omgångar återstår. Får tillbaka förstamålvakten. Hittills är Rättvik obesegrade och har sex poäng till godo till till tvåan Örebro som har fått upp ångan efter en trög säsongsstart. Någon revansch för förlusten mot Rättvik får inte Örebro. Rättvik har däremot jagande Nässjö, Åby Tjureda, Kungälv och TB Västerås i det återstående programmet.

”Sista övergångarna före Fönstret stängdes”

Alfred Rustas som kom till Sandviken inför denna säsongen från elitseriedegraderade IFK Rättvik skadades i höstas under match i Svenska Cupen. Efter operation och rehab har under de senaste två veckorna lånats ut till IFK Rättvik. När transferfönstret stängdes återvänder han till Sandvikens AIK. Två matcher och ett målgivande pass svarade Alfred för i Rättvik.

Tim Stjernström ”lämnar” också IFK Rättvik som toppar allsvenskan. Tim återvänder till Bollnäs GIF i elitserien. 7 mål gjorde Tim för Rättvik under de sex matcher han spelade. Tim har inte spelat någon match för Bollnäs i elitserien denna säsongen.

Målvakten Anton Svensson återvänder till IFK Rättvik efter att temporärt löst skadeläget på målvaktssidan för IFK Vänersborg där han stod från start i fyra matcher.

Försvararen Theo Lewerin lämnar således Lidköpings AIK och återvänder till Gripen Trollhättan. Det blev tre matcher med moderklubben LAIK. Sex matcher har Theo spelat Gripen. I den tredje matchen och tredje omgången i elitserien skadades Theo. Efter comebacken har spelat tre matcher med viss speltid.

Sirius William Liw lånades ut till Falu BS för att få mer speltid. William är en av de spelarna som fått stå vid sidan när spelare från nedlagda AIK spridits ut runt om i bandysverige. William har spelat åtta elitseriematcher för Sirius denna säsongen. William spelade två matcher för Falu BS och svarade för en målgörande passning.

Max tillbaka i Västerås SK i senaste uppdateringen. Max Mårtensson återvänder till allsvenska topplaget TB Västerås efter utlån till Västerås SK. Tre matcher blev det och Max han spela fram till två mål för Västerås SK. TB jagar plats och är i högsta graden med i striden om en kvalplats till elitserien.

William tillbaka i Gripen i senaste uppdateringen. Målvakten William Åhman som varit med Gripen i fem elitseriematcher  återvänder nu till allsvenska Surte. Surte i kampen för att nå kval och undvika degradering till division 1.

 

Oscar Stadin är klar för IFK Motala som har bekymmer med lång skadelista. Elias Gillgren och Oskar Hulthammar lider av sviterna efter hjärnskakningar och Viktor Hulthammar är nyopererad. En käkfraktur vilken han ådrog sig vid senaste matchen mot Frillesås då en boll träffade honom olyckligt. Spelarnytt: Tillskott klart för Motala – 16-årig debuterade – Bandy World

Ny
Linus Carlström som spelat 11 matcher och assisterat till fem av Surtes mål är klar för Mölndal i div 1.

  

Läs också