JVM: Guld till Sverige

Rasmus Karlsson IFK Motala Arvid Torstensson Villa Lidköping BK Johan Törnberg Edsbyns IF Elias Davidsson Edsbyns IF Wille Larsson Sandvikens AIK Lukas Forsström IFK Vänersborg Gustav Doktare Katrineholm Eric Hagberg Sandvikens AIK Tage Wallmar Villa Lidköping BK Linus Westh Bollnäs GIF Vladimir In-Fa-Lin Vetlanda BK Rasmus Gustafsson Ljusdals BK August Ljung Vetlanda BK Elliot Hellström Falu BS Colin Dahlberg IK Sirius Albin Bysell Broberg/Söderhamn

Efter en dröm öppning för Finland  i JVM-finalen mot Sverige med 0-4 efter tjugo minuter så lyckades Sverige vända till seger med 5-4.
Vändningen kom efter en time out och hämtade in 0-4 till 4-4 före halvtid.
I slutet av första halvleken åkte August Ljung på en tackling som gav rött kort för finske Leevi Altenberg. Finland spelade hela andra halvlek med en man mindre på plan. Trots numerärt överläge dröjde det till 83:e matchminuten då Vladimir In Falin gjorde andra halvleks enda mål som blev matchavgörande. Det var hans andra mål i finalen.
I absoluta slutskedet hade Finland chanser för kvittering och upprörda protester från finska lägret där man ville få med sig en straff i matchens slutsekunder.

August Ljung tvåmålsskytt i första halvlek spelade även efter smällen där han blev liggandes i första halvlek.

Finska målvakten Henri Mattila utsågs till turneringens målvakt.

Sverige – Finland 5-4 (4-4)