Bollnäs tappade 1-3 igen!

Kvällens elitseriematch spelade inför närmare 2 700 åskådare. Villa inledde bäst med rejäla målchanser, men två skott mål på hörna räckte för Bollnäs för att ta ledningen med 2-0. Villa kunde reducera när Daniel Andersson spelade snyggt fram matchens poängkung David Karlsson. Per Hellmyrs ordnade ett mål när han snyggt åkte i genom hela Villalaget och kunde spela fram Juho Liukkonen som gjorde 1-3. Före halvtidsvila reducerade åter David Karlsson. Denna gång satte han en straff. 2-3 var halvtidsresult. Andra halvlek var målsnål. Ställningskrig och utvisningar som satte avtryck på spelet. Det dröjde ända till 81:a minuten innan andra halvekens första och enda mål kom. Daniel Andersson som nära nog kom direkt från utvisningsbänken åkte igenom Bollnäsförsvaret och spelade fram David Karlsson som spelade bollen tillbaka bollen till Daniel Andersson som lade bollen i mål. Daniel Andersson var ytterst nära att ge Villa ledningen då han skjöt bollen i stolpens insida till en liggande Bollnäsmålvakt Timo Oksanen. Bollnäs ligger kvar på andraplatsen men nu med samma poäng som Edsbyn. Villa klättrar upp till fjärde plats tre poäng efter ledarduon.