Nässjö nära att skrälla mot IFK Motala

I går var det två klassiska lag som möttes i Allsvenskan. Storlag som har haft sin storhetstider under olika perioder.I går drabbades lagen samman och Nässjö hade 1-0, men serielederna Motala lyckades vända och vinna med 3-2 inför runt 700 åskådare. Eric Ågren som blev matchvinnare för Motala med matchens sista mål. Eric Ågren assisterade även till Lucas Perssons 1-1 mål.

Martin Apelqvist gjorde hela fyra mål när serietvåan Gripen vann stort mot Mölndal med 9-2 inför drygt 500 åskådare. Det tillfälliga lånet från Vänersborg spelade fram till tre av Martins mål och gjorde även ett mål själv. Mölndal har haft det jobbigt på senare tid, men ligger kvar på fjärde plats.

Lidköpings AIK som ligger trea i serien tog en komfortabel seger mot seriejumbon Stjärnan. Segersifforna skrevs till 7-2 och Johan Malmqvist blev bästa målskytt med två mål och Christoffer Norin spelade fram till två av matchens mål.

Mittenlagen Tranås BoIs och Jönköping drabbades samman i en jämn match där Tranås hade ledningen med 3-2 strax före slutet. Då kvitterade Stefan Fredriksson för Jönköping och fastställde resultatet till 3-3. Tranås ligger kvar på sjätte plats och Jönköping på sjunde plats.

Blåsut vann den viktiga matchen mellan två lag i seriens nedre region. Frillesås hamnade liksom i matchen mot Mölndal senast i ett underläge som man återigen höll på att hämta in. 0-3 efter en kvart blev 2-5 i halvtid. När 25 minuter återstod hade Frillesås lyckats hämta in underläget till 6-6. Minuten därefter gjorde Blåsut 6-7 och då gick luften ur Frillesås. Matchen slutade 6-10 till Blåsut.