Patrik Nilsson i målform

Hammarby slog på onsdagen IFK Vänersborg med 9-4. Det var länge målmässigt jämnt. Patrik Nilsson gjorde inte mindre än 5 mål och ett hattrick i första halvlek inför 1 725 åskådare. Hammarby har haft få matcher ett ojämnt matchande, men det var ymnigt snöfall. Det skrämde säkerligen bort en del publik. Domarna var förnuftiga nog att låta andra halvek spelas i två perioder. Ställningen var 5-3 när halva matchen hade spelats, men IFK Vänersborg reducerade till 5-4 i början av andra och hade därutöver tre hörnor. Hammarby tvingades till Time-Out. Resultatet blev ytterligare två IFK-hörnor innan David Karlsson gjorde 6-4. Därefter gjorde Patrik Nilsson ytterligare två mål och David Karlsson ett mål.