Bandy-VM: USA höll jämt med Finland

Det tog en halvlek för Finland innan man lyckades få en tvåmålsledning mot USA. Det var USA som tog ledningen genom Mike Hosfield i 19:e matchminuten. Det dröjde ända till 25:e matchminuten innan Finland fick hål på det amerikanska försvaret. Det var P Hiltunen som kvitterade.
I den 32:a matchminuten gav M Lukkarila ledningen för Finland. Det var också halvtidsresultatet. Det amerikanska försvarsspelet höll emot Finland även detn första kvarten i andra halvlek. I den 61:a minuten gjorde dock P Rintala 3-1. USA gav inte upp, men när 4-1 målet kom i den 71:a minuten då kom det finska målskytten i gång på allvar. 4-1 gjorde Kungälvs M Kumpuoja. 5-1 80 M Rytkönen. 84 6-1 M Aarni. 87 7-1 A Ekman. 7-1 till Finland är en framgång för USA.