Andra förlusten för SAIK

Magsjuk Patrik Nilsson slog sina forna lagkamrater. Sandviken fick spela med en man mindre efter Daniel Eriksson fick grovt matchstraff redan i 36e matchminuten. Dessförinnan hade Jesper Eriksson gjort 1-0 efter passning från Patrik Nilsson. Patrik Nilsson gjorde 0-2 strax efter Daniel Eriksson blev utvisad. 0-2 var även ställningen i halvtid. I andra inledde SAIK med två hörnor, men det var Johan Östblom för Hammarby som gjorde 0-3 i 54e matchminuten. Magnus Muhrén gjord 1-3 innan Patrik Nilsson svarade med 1-4. Bara tre minuter efter Magnus mål. Magnus svarade på Patriks mål minuten efteråt till 2-4. X-Erixon skjöt in 2-5 på hörna innan Chrisotffer Edlund gjorde 3-5-mål på ett frislag med ett jätteskott. Patrik Nilsson punkterade matchen i 84e matchminuten när han gjorde 3-6 på hörna även om Daniel Mossberg reducerade till 4-6 när tio minuter återstod. Därefter åkte Magnus Muhrén ut för olämpligt uppträdande inför 3 372 åskådare.