Storseger för Villa och Bollnäs nära semi

Villas%20revansch
3 551 i Lidköping såg sitt Villa vinna med klara 8-3 mot IFK Kungälv. Jesper Bryngelsson var matchvinnare med tre assist och två mål. David Karlsson, Tim Persson och Daniel Andersson gjorde två mål vardera. Liksom i förra matchen är målskyttet spritt på olika målskyttar i Kungälv. Ted Skoglund, Mattias Johansson och Mikael Lindberg gjorde bortalagets mål.

Bollnäs gick upp till en två noll ledning i matcher mot Broberg. Det blev seger med 6-2 inför 2 500 åskådare. Per Hellmyrs var matchvinnare med två mål och tre assist. Anders Spinnars, Bollnäs, och Stefan Larsson, Broberg, blev två målsskyttar. Robin Rhedin i Broberg fick grovtmatchstraff redan i första halvlek. I inledningen av andra gick Bollnäs upp till 3-0-ledning, vilket i princip avgjorde matchen.

Sandviken kvitterade till 1-1 i matcher mot Edsbyn efter 8-5 (3-3). Edsbyn var dock i ledningen vid flera tillfällen och hade även 5-4 ledning en bit i andra halvlek.

Västerås vann mot Hammarby med klara 6-1 efter 3-0 i halvtid. Västerås junioren Jimmy Jansson blev tvåmålsskytt för hemmalaget inför 2 200 åskådare.