Finland: Ligavinnarna Kampparit vann

Det blev favoritseger i Finland, serievinnarna tog sitt första finska mästerskap någonsin. Kampparit tog en övertygande seger över Narukerä i går. St Michellaget ledde redan med 5-0 i paus och vann till slut med 6-2. Det var ingen tvekan vart segern skulle gå. På hemmais radade Kampparit upp anfall efter anfall och punkterade matchen redan under den första halvtimmen. Uleåborg laget Narukerä hade inte en chans. Matchen spelades i Björneborg inför 3 734 åskådare.

Se inlslaget från Yle. Kimmo Huotelin gjorde 1-0 redan efter fyra minuters spel och Tero Kumela spädde på till 2-0 åtta minuter senare.
Joonas Kakriainens två fullträffar efter spelade 26 och 28 minuter punkterade matchen och återståenden 60 minuter blev mer eller mindre en transportsträcka. Kimmo Houtelinen och Kakriainen gjorde två mål för Kamparrit. J Hauska gjorde det femte målet för segrarna.

IFK Helsingfors, fjolåretsvinnare, vann bronsmatchen mot OLS Uleåborg med klara 7-0. Ojanen blev tvåmålsskytt för HIFK.
Video från finalen och Kampparit segern.