SM: Hammarby i brygga

Hammarby hade 2-0 i första halvek. -Vi spelade inte bra i dag, sa Daniel Berlin i SAIK i segerintervjun efter matchen direkt i TV4. I andra halvek spelade laget upp sig och spelade stundtals ut Hammarby. Hammarby hade svårt att ta sig igenom Sandvikens kompakta försvar. SAIK lyckades gå i från i slutet av matchen till en 5-2 seger. – Det har ofta varit jämnt i första halvlekarna den här säsongen. Sedan tar vi över efter paus. Det är bra att ha det i bakhuvudet, att veta att vi är starka i längden, säger Linus Forslund till GD. TV4-experten höll med om att Sandviken gjorde en bra andra halvlek, efter en mindre bra första. Patrik Nilsson åkte på 20 minuters utvisningar och det har inte Hammarby råd med, tyckte Pelle Fosshaug. Hammarby har nu rejäl uppförsbacke och måste vinna tre raka segrar för att ta sig till final.

Se Inslag TV4 Gävle Nyheter ca 3:24 in i sändningen.

Sandviken – Hammarby 5-2 (2-2)
1-0 Linus Forslund (4)
1-1 Ulf Einarsson (17)
1-2 Stefan Erixon, straff (23)
2-2 Christoffer Edlund, straff (41)