Muhrén spelade inte i SAIK

I kväll spelade fyra matcher och det blev bara en som var jämn. Bollnäs fullständigt demolerade Vetlanda redan i inledningen av första halvlek. 5-0 efter endast bara 20 minuter. Matchen slutade tillslut 10-1 till Bollnäs. Vetlandas sämsta match för säsongen, när det gällde som mest. 1 300 i nära 20 minusgrader såg matchen.

Hammarby ledde över IFK Kungälv med klara 4-0 borta på svårspelade Skarpe Nord. Hammarby har dominerade första halvlek fullständigt inför drygt 700 åskådare. Det blev inte roliga jubileumsföreställning för IFK Kungälv i den andra halvlek. Hammarby vann tillslut med 7-0.

Notera att det är Villa Lidköping – Västerås SK i kvällens TV4Sport-sändning och inte Edsbyn som TV4 säger i denna sändningen.

Sandviken van som väntat borta mot Katrineholm med 4-1. Magnus Muhrén spelade inte matchen, vilket inte heller Daniel Eriksson gjorde. Matchen slutade 11-2 och Christoffer Edlund gjorde 5 mål.
SportradioIntervju med Hultkvist angående petningen av Magnus Muhrén

Den jämnaste matchen spelades mellan Sirius och Broberg. Ställningen var helt lika, 1-1, efter första halvlek. I andra halvlek gick Sirius upp i en 6-1-ledning . Broberg kom upp till 6-4 innan Christian Mikkelsson kunde avgöra till 7-4. Detta inför drygt 1 600 åskådare och i det kyliga vädret.

Västanfors skrällde och slog serieledande Örebro med 5-3 (2-2). Örebro hade ledningen med både 2-1 och 3-2. Västanfors vände och vann. Detta hjälpte Tillberga i jakten på en elitserieplats. Tillberga vann mot Gutsavsberg och Skutskär slog söderfors. Tillberga ligger därmed bara en poäng efter Örebro och har dessutom en mindre match spelad. Även Skutskär skuggar med 16 poäng samma som Tillberg och lika många matcher spelade som Örebro.