Silly Season: Norin hyrs ut till Vänersborg

Villa Lidköping BK och IFK Vänersborg är överens om ett hyresavtal för spelaren Christoffer Norin under säsongen 2012/2013.
Christoffer som senaste säsongen spelade 10 matcher i Villa Lidköping och svarade för 3 poäng (1+2) har skrivit ett nytt rakt 2-årsavtal med Villa där han skall vara utlånad under hela det första året.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas Johansson:
– För att få större möjlighet till speltid och utveckling som spelare önskade Christoffer själv att få bli utlånad kommande säsong, detta på grund av den hårda konkurrenssituation som råder i truppen.
Han behöver få kontinuerlig speltid för att ta nästa kliv i karriären, IFK hade behov av en halv och det öppnade för Christoffer. Helst hade vi sett att Christoffer blev kvar och tog kampen, men detta blir en bra lösning för alla inblandade parter säger Johansson. Christoffer är en stor talang som vi hoppas skall representera Villa Lidköping under många år framöver.
Därför var det viktigt för oss att vi även tecknade ett nytt rakt 2-års avtal med Christoffer innan vi gick med på att hyra ut honom. Christoffer kommmer inte att få spela för Vänersborg i matcherna mot Villa i elitserien och slutspel.

Läs också