Edsbyn vann hård kamp

Vetlanda åker på ytterligare en förlust i dag borta mot Hammarby. Vetlanda var med i första halvlek som man började offensivt och Stefan Nordén gav Vetlanda ledningen på hörna. Hammarby kvitterade och gjorde även 2-1 och 3-1. Stefan Nordén reducerade även 3-2. Richard Koch gjorde tvål och David Karlsson gjorde ett mål i första halvlek. I andra halvlek drog sig Stefan Nordén på sig matchstraff för olämpligt uppträdande. Då Hammarby gått upp till 9-2. Patrik Nilsson klev in matchen och gjorde tre mål i andra halvlek. Jesper Eriksson gjorde ett och David Karlsson gjorde två mål. Matchen som spelas inför 3 000 är ännu inte slut.

Hammarby förbättrade därmed publiksnittet, men Villa Lidköping jagar bakifrån och närmar sig Hammarby med stormsteg! Ikväll möter Villa Lidköping publik trean Bollnäs på bortaplan. Sandviken tar sig an Falu BS.