Vilket lag vinner World Cup?

Finns det något lag som kan stoppa Dynamo Moskva? Jo då, det gör det. Jenisej, Villa Lidköping, Zorkij, Sandviken, Hammarby och Edsbyn är samtliga lag kapabla att slå Dynamo Moskva i World Cup. Öppet och jämnt. Det kommer säkerligen bli en och annan skräll.

Dynamo Moskva innehåller världsstjärnor från olika spelsystem. Laget är enligt rapporterna fritt från skador.

Villa Lidköping drabbades av skador i matchen mot Hammarby i Svenska Cupen. Jesper Eriksson och Daniel Andersson som Villa-tränaren Ari Holopainen hoppas ska kunna spela på onsdag mot IFK Kungälv. Kungälv är alla redo för spel, förutom Daniel Gratjov som skall opereras den 17 oktober. – Det är mest bara en en skön känsla och utmaning att få spela i stora sammahang och möta lagen i vår grupp. Jenisej blir en bra värdemätare för att se hur vi står för vi spelar själva lite ryskt i vårt offensiva spel, säger Tommy Österberg inför World Cup. Villa Lidköping får gälla som favorit i gruppen och Broberg har spelat otroligt bra under försäsongen så det blir en härlig utmaning, avslutar Österberg till IFK-sidan.

Bollnäs är skadedrabbat och har som bekant tappat spelmotorn Per Hellmyrs till Dyanmo Moskva. Juho Liukkonen och Robin Ehn saknas i World Cup samtidigt som rysslånet Alexander Koljagin kommer in.

Läs också