Vänersborg P20 Svenska Mästare

I P19 finalen var det Vänersborg tog ledningen och ökade på till 2-0 före halvtid. Richard Johansson gav Vänersborg ledningen när han på egen han snurrade upp SAIK försvaret i 30:e matchminuten. Robin Karlsson ökade på före halvtid till 2-0 på ett skott.   SAIK öppnade bra och hade skott i målramen.

Bra start av SAIK i andra halvlek Simon Blomqvist får på en Jani träff på frislag i 50:e matchminuten. Vänersborg ökar på 3-1 fem minuter senare genom Nils Berner. Det är Nils Berner som lite senare spelar fram Adam Blomster som tar sig förbi SAIK backlinje och ökar på till 4-1. SAIK lyckades inte få till någon förändring i spelet efter sin Time out. Vänersborgs spel växte ju längre matchen led och dessutom med numerärt underläge vid flera tillfällen. Richard Karlsson ökade på till 5-1, återigen framspelad av Nils Berner. Även 6-1 kom, denna gång på hörna genom Joel Emanuelsson. Robin Karlsson och Victor Uhlin ökade därefter på till hela 8-1.