Finland vann bronsmedaljen

Det blev en jämn match om bronsmedaljen mellan Finland och Kazakstan. Vid fulltid stod det 3-3 och det var Kazakstan som var i ledningen medan Finland fick jaga. Kazakstan hade en 2-0 ledning efter 21 minuter. Loginov gjorde 1-0 på straff i 17e matchminuten. 2-0 gjorde Alexej Zolotarev efter passning från Alexander Dryagin. Ville Altonen reducerade till 2-1 i 38e matchminuten. Det var också ställningen i halvtid.

Direkt i inledningen av andra halvlek kvitterade Finland på hörna genom Antti Ekman. En kvart i andra halvlek var det Leonid Bedarev som återtog ledningen för Kazakstan. Kazakstans ledningen höll tills det återstod 9 minuter då Antti Ekman kvitterade efter en framspelning från Ville Altonen.

Matchen fick avgöra på sudden death och det dröjde 14 minuter innan matchen avgjordes. Det var Rolf Larsson som svarade för framspelningen till Mikko Arni som gjorde det medaljavgörande målet.