World Cup: Västerås SK till semifinal efter straffar

Västerås SK är klart för semifinal efter att ha besegrat IFK Kungälv. Västerås spelade utan Janne Rintala, Mikael Olsson och Victor Engström, men med halvskadade Pekka Rintala och Jimmy Jansson ledde efter första halvlek med 1-0 efter mål av Jonas Nilsson. Kungälv vände på steken. Markus Kumpuoja gjorde kvitteringsmålet, medan Mikael Lindberg förvaltade en straff som resulterade i 2-1. Västerås reste sig och kvitterade till 2-2 på hörna genom Anders Bruun när lite drygt två minuter återstod av matchen. Avgörandet kom efter straffar där Västerås SK drog det längsta strået efter att Matthias Johansson missade sin straff. Västerås straffar sköts in av Anders Bruun, Tomas Knutsson och Magnus Joneby.