Elitserien: Broberg och Hammarby fortsätter att vinna

Hammarby vann den grönvita mötet i Västerås med 4-6. Hammarby hade en klar 1-5-ledning när en halvtimme återstod av matchen. Tre tvåmålsskyttar i matchen. Pekka Rintala i Västerås och i Hammarby Robin Sundin och David Pizzoni Elfving. Västerås passeras av Bollnäs i tabellen och ligger nu utanför en slutspelsplats.

Broberg fortsätter sitt seger tåg. I dag vinst i bortamötet mot Vetlanda. Anatoly Suzdalev blev utvisad två gånger för osportsligt uppträdande vid samma tillfälle. Det gav rött kort och Vetlanda fick spela med en man mindre i 65 minuter. Målen 0-1 Janne Hauska (3), 1-1 Björn Einarsson (15), 1-2 Jesper Öhrlund (19, hörna), 1-3 Simon Folkesson (20), 1-4 Ted Bergström (28), 2-4 Jesper Jonsson (43), 3-4 Simon Hagström (70). Broberg hade flera bollar i virket under andra halvlek, men gjorde inget mål. Broberg är nu på femte plats i tabellen.