Ryssland: Patrik Nilsson fyramålsskytt när Zorkij tappade poäng till Volga

Handla julklappar? Titta in hos HappyDay och få en lugn och skön jul i god tid!

Uppdaterad 18:10:  Dynamo Moskva vann

Volga tog överraskande en pinne mot Zorkij i den ryska ligan på måndagen. Hemmalaget Volga tog ledningen som laget ökade på till 3-0 innan Zorkij lyckades spräcka nollan. I halvtid var ställningen 3-2 i halvtid. Patrik Nilsson gjorde det första reduceringsmålet, men det skulle komma ytterligare tre mål från Patriks klubba i andra halvlek. Först kvitterade Patrik till 3-3. Därefter gav han Zorkij ledningen vid två tillfällen 4-5 och 5-6 i 72:a och 81:a matchminuten. Denys Chykarov blev sista målsskytt matchen och fastställde resultatet till 6-6.

Uppdaterad 18:00 Dynamo Moskva vann stort över Dynamo Kazan. Det blev hela 11-4, trots bortaplan.
Matchen mellan Rodina Kirov och Vodnik slutade med Rodina seger 5-3.

SKA Neftyanik besegrade Abakan med 2-0 (1-0), där Tobias Holmberg stod för ett av målen. Bajkal Energy föll mot Sibselmach med 2-3. Ruan Isaliev gjorde det avgörande 2-3 (1-2) målet i 81:a matchminuten.

I skrivande stund spelar Jenisej och Kussbaz motvarandra i ett toppmöte. Båda lagen förväntas kunna vara med i kampen om medaljerna. Ställningen var 2-2 i halvtid inför runt 3 000 åskådare och i 13 minusgrader. Kuzbass hade en 2-0 ledning redan i den tolfte matchminuten. Sergej Lomanov och Eugene Schvetsov har gjort mål. Det var kvitterat före halvtid. Jenisej gjorde 3-2 tidigt i andra halvlek och vann med 4-3.