Ryssland: Oavgjort i toppmötet

Ryssland

Den ryska ligan har dragit i gång inför tomma läktare. I dag var det dags för toppmötet mellan Dynamo Moskva och SKA Neftyanik. Matchen  slutade 4-4 efter 2-2 i halvtid. Tuomas Määttä fick med sig ett assist från matchen. Det kom när han spelade fram till Neftyaniks tvåmåls ledning till 4-2 när femton minuter återstod. Målskytt Alexander Antipov.
Neftyanik kom snabbt tillbaka och hämtade  upp underläget. Bara fem minuter senare hade Vladislav Tarasov gjort två mål och gjorde matchen sista mål när han kvitterade för Neftyanik till 4-4 i den 80:e matchminuten. Laget möttes tidigare under hösten i den Ryska Cup-finalen. Då vann Dynamo Moskva med 5-1.

Dagens match kan du se i dess helhet här:

Stroitel toppar ligan med full pott efter två matcher. Jenisej med Adam Giljam kommer passera laget och ta serieledningen. Laget spelar i skrivande stund mot Sibselmach och leder med 10-1 efter 38 minuters spel. Du kan se matchen här:

1  Stroitel 2 2 0 0 16-3 6
2  SKA Neftyanik Chabarovsk 2 1 1 0 14-9 4
3  Dynamo Moskva 2 1 1 0 10-6 4
4  Kuzbass   1 1 0 0 18-2 3
5  Jenisej   1 1 0 0 9-2 3
6  Ak Bars-Dynamo Kazan 2 1 0 1 7-9 3
7  Vodnik Arkhangelsk 1 0 1 0 2-2 1
8  Start   1 0 1 0 2-2 1