Ryssland: Knapp seger för Zorkij

Idag gav Patrik Nilsson serieledande Zorkij ledningen med 0-1 redan efter tre minuter, men matchen svängde. Hemmalaget Bajkal Energy gick upp till en 4-2 ledning innan halvtidsvila. I andra vände Zorkij på matchen till 4-6. Matchen slutade 5-6.

SKA Neftyanik vann med klara 6-1 (4-0) mot Volga. Tobias Holmberg i Neftyanik gjorde ett mål och assisterade till ett mål.

Serietvåan Jenisej hade bekymmer med Start som tog ledningen med 0-1 genom Rinat Fatehov. Jenisej lyckades få till en kvittering före halvtidsvila genom Sergej Lomanov och tog ledningen med 2-1 genom Artem Bondarenko i andra halvlek. Start kvitterade till 2-2, men Jenisejs Jurij Vinkulin gav Jenisej ledningen till 3-2 75:e matchminuten, vilket blev matchavgörande. Därefter blev det svängdörrsbandy. Sergej Lomanov ökade därefter på till både 4-2 och 5-2 i 79:e och 83:e matchminuten. Artem Bandarenko ökade på till 6-2. Start replikerade två gånger innan fulltid till 6-4 genom mål av Evgeny Yakovlev och Aleksej Kiselyov.