Spelarnytt: Två spelare till Edsbyn

På lördag kl 24:00 stänger fönstret för ytterligare övergångar denna säsongen.

Jens Hermansson, född -86, lämnar IFK Rättvik för Edsbyn. Jens har spelat åtta matcher för Rättvik denna säsongen. Även Rickard Ivarsson, född -93, ansluter till Edsbyn och lämnar Ljusdal. Rickard Ivarsson har spelat nio matcher för Ljusdal i Elitserien denna säsongen. Troliga att spelarna ansluter till Edsbyns Ungdomslag som spelare U20 Elitserien och div 2 Södra Norrland.

Falu BS letar spelare

Emil Holmer, född -94, lämnar Borlänge för Falu BS. Emil har gjort tre matcher för Borlänge i Allsvenskan denna säsongen. Tränaren Ola Grönberg säger till Dala Tidningen att Falu BS behöver nyförvärv. Detta efter ögonskadan på mittfältaren Jacob Erlandsson och att utlandsarbete hindrar försvararen Pär Bäckmans från fortsatt spel den här säsongen. Veteranerna Jonas Henning och Anders Westin har sagt nej till come-back i Falu BS, men öppnar för spel om ytterligare spelarförluster skulle bli aktuella. Båda håller sig aktiva med Falu BS div 2-lag. Där spelar man tillsammans med Edsbyn, Broberg och Ljusdal.

Comeback för Viktor Weiselius

Viktor Weiselius har skrivit på för Gripen Trollhättan. Viktor spelade i fjol för IFK Vänersborg, men la skridskorna på hyllan. Viktor har hunnit spela en match med Gripens farmalag Slussen. En match som Slussen vann och Viktor gjorde ett mål och assisterade till två mål.

Läs också