Ryssland: Dynamo Moskva startade året med seger

Efter ett långt juluppehåll vann Dynamo Moskva årets första match. Det blev 4-2 borta mot Vodnik som ledde med 1-0 i halvlek. Det dröjde ända till 56:e matchminuten innan Dynamo Moskva lyckades göra sitt försa mål i år. Det var Rinat Samsutov som gjorde det. Övriga mål för Moskva gjorde Michael Sveshnikov, Pavel Ryazantsev och Viktor Chernechyov. Vodniks mål gjordes av Alexander Antanov och Daragaev Javgenij. I Dynamo fanns Daniel Mossberg, Per Hellmyrs och Daniel Berlin med.

Dynamo Kazan vann ännu en match med Anders Svensson som målvakt. 3-2 vann Kazan med efter en sen vändning av hemmalaget mot Kuzbass. Vadim Stasenko hade gett bortalaget en tvåmålsledning med sina båda spelmål. Kazan hade 2-0 ledningen ända till den 70:e matchminuten. Då Oleksij Scheglow reducerade till 2-1. Denis Artyutshin gjorde segermålet 3-2 tio minuter senare. Dynamo Kazan ligger på femte plats i tabellen.

Ural Trubnikov besegrade Abakan med 3-1 och Kirov besegrade Novosibirsk med 3-2.