Semfinaldramat fortsätter: Hammarby – Edsbyn Rond 3

Vill du spela på matcherna på? Kvällens bandymatcher finns på och

Hammarbys tränare Magnus Brodén kan mönstra samma lag i kvällens semifinalmatch mot Edsbyn och det blir inga ändringar. – Lite små skavanker finns här och var, säger Magnus Brodén.
Dock inte värre att alla kan spela. Hammarby har fått tillbaka Per Einarsson till semifinalspelet och han får så mycket speltid som han vill ha. Senast spelade han 75 minuter. Anders Persson fungerar som ersättare för Per när han behöver vila.

– Vi var inte riktigt på tå senast, säger Magnus som förklaring till Edsbyns 3-0 ledning i första halvlek.

Det skrevs inför semifinalmatcherna mellan lagen (Hammarby och Edsbyn) att det kommer att vara lag som backar hem. Både Edsbyn och Hammarby är två lag som är vana med att föra spelet. Bra defensiv är en förutsättning, men för att vinna matcherna kan man inte bara spela defensivt. Segerrecpetet i kväll är att vara på tårna från start och att sätta de chanserna vi får.

– Jag pratade med Thomas Liw (Edsbynstränare) efter matchen och vi var överens om att vi vunnit fel matcher, Magnus Brodén, Hammarbys tränare. Edsbyn förlorade första matchen efter en sen kvittering av Hammarby som sedan vann i förlängningen. Senast vann Edsbyn på straffar efter en sen kvittering.

Några indikationer på hur mycket publik det kommer i kväll? – Vi hoppas på 5 000. Jag har hört att Edsbyn kommer med fem bussar, vilket är helt fantastiskt, säger Magnus och är imponerad.