SM: Hammarby har 2-1 i matcher

Sporten%20torsdag%2022:00

Adam Giljam punkterade matchen när han gjorde 4-1 på en hörna. Detta i ett läge då Edsbyn hade tre man på utvisningsbänken. I samband med första utvisningen åkte Edsbyns unge målvakt Erik Persson ut för bentackling. Erik räddade Misja Pasjkins straff, men därefter fick Edsbyn ytterligare två man utvisade inom loppet av bara fem minuter. Edsbyn återfick visst hopp då Mattias Hammarström reducerade på en hörna till 4-2. Ytterligare utvisningar för Edsbyn förstörde möjligheterna för att komma igen.

5 366 såg matchen där Hammarby öppnade i en rasande fart. Kalle Spjuth spelade fram Misja Pasjkin i tionde matchminuten. Edsbyns veteran Magnus Olsson jämnade ut omgående till 1-1. Precis före halvtid slarvar Edsbyn i ett uppspel och Hammarby utnyttjar det och Kalle Spjuth gör 2-1. Fem minuter in andra halvlek gör Misja Pasjkin sitt andra mål och 3-1 för Hammarby.

Edsbyn fick spela utan Martin Söderberg, som var sjuk. Istället spelade Jens Hermansson och framförallt fick Magnus Olsson mer speltid än tidigare matcher i slutspelet.